Powered by Smartsupp

Proč se zamyslet nad změnou typu parfému

Jakmile se řekne parfém, představí si převážná většina z nás krásnou vůni, do které se zahalíte pomocí rozprašovače. Co kdybychom vám ale řekli, že i vůně nanášená pomocí kuličky (roll-on) může mít stejnou, možná i větší výdrž a může vám kromě nádherné vůně přinést i úplně nový prožitek? Pokud vás toto zaujalo, čtěte dál a dozvíte se více o naší nové značce Versatile Paris a o tom, jak to vlastně celé funguje.

 

 

Jaký je koncept značky Versatile Paris?

Versatile je nová značka uvedená na trh v říjnu 2021 v Paříži. Zrodila se z touhy vymanit se z institucionálních kodexů luxusní parfumerie: ne standardizovaným vůním a reklamám, ne elitářským cenám, ne genderovému rozdělení.

 

V čem se Versatile Paris liší od ostatních?

Svým celkovým přístupem. Posuďte sami:

  • Přenosná 15ml velikost, praktický flakón
  • Přímá aplikace – roll-on
  • Velmi koncentrované parfémy, mezi 30-38 % (oproti 15 % v průměru u EDP)
  • Parfemace bez alkoholu, olejový základ (mandle + pšenice), hydratuje a nedráždí pokožku, k použití i na slunci, pro citlivou pokožku, na tetování.
  • Cenově dostupné a navržené v souladu s přírodou

 

Kdo parfémy Versatile Paris vyrábí?

Parfémy vznikly v Paříži a vytvořilo je nezávislé tvůrčí studio FLAIR (čtyři parfémářky: Amélie, Anne-Sophie, Camille a Elia).

 

Jak dlouho lahvička vydrží?

Roll-on je ekonomický produkt, při přímém kontaktu s pokožkou nedochází k jeho ztrátám. 15ml lahvička má trvanlivost přibližně 4-6 měsíců (při 1-2 aplikacích za den) a odpovídá 100ml parfému s rozprašovačem.

 

Jak správně roll-on používat?

Roll-on se bez alkoholu nanáší přímo na kůži, na pulzní body (krk, za uchem, hrudník, zápěstí, na konečky vlasů...), tření je možné a doporučuje se, ať parfém reaguje s pokožkou.

 

Jsou parfémy 100% přírodní?

Ne, parfémy Versatile Paris kombinují syntézu + přírodní složky.

Proč? Protože 100% přírodní není vždy ekologicky zodpovědné: výnosy, metody extrakce, dopad uhlíku na repatriaci složek jsou věci, které je třeba vzít v úvahu.

Také 100% přírodní ne vždy voní a na pleti dlouho nevydrží.

Tvůrci Versatile preferují čichovou harmonii i výdrž na pokožce, proto vybrali krásné přírodní suroviny v malých dávkách, které spojili s originálními syntetickými akordy, čímž vytvořili skvostně voňavé vůně. Docela jednoduché :-)

 

Jaký je rozdíl mezi Eau de Parfum a Extraktem?

Koncentrace.

EDP ​​má koncentraci mezi 15-20%

Extrakt má koncentraci vyšší než 20 % , je koncentrovaný a na pleti vydrží dlouho.

Parfémy Versatile Paris jsou koncentrované mezi 30-38%.

 

Jaké je složení parfémů?

Vzorce parfémů jsou u většiny značek považovány za obchodní tajemství. Versatile Paris své receptury a ingredience neskrývá, je přece nutné vědět, co aplikujeme na pokožku! Veškeré podrobné informace jsou k dispozici na webových stránkách www.versatileparis.com.

 

A co životní prostředí?

Některé příklady závazků Versatile Paris:

  • Upcyklované, recyklované nebo recyklovatelné materiály
  • Malosériová výroba
  • Francouzští a evropští partneři (Itálie a Španělsko)
  • Značka se zavázala věnovat 3 % ze svých tržeb sdružení RUBAN ROSE ve prospěch výzkumu rakoviny prsu.
Zpět do obchodu